Lees hier alle veelgestelde vragen aan Marly Skin Nederland

 

Waar komt Marly Skin vandaan?

Marly Skin is een gepatenteerde uitvinding van een Zweedse chemicus, maar de rechten zijn in handen van Marly Skin Products. Marly Skin is een Duits bedrijf in de buurt van München. De productie van het product vind dan ook in Duitsland plaats.

Vervangt Marly Skin een latex of nitril handschoen?

Nee, in werkomstandigheden waar het protocol een zichtbare bescherming voorschrijft dient ook bij toepassing van Marly Skin een handschoen gedragen te worden.

Wat maakt Marly Skin zo uniek?

Als u Marly Skin opgebracht heeft dan is na ongeveer 3 minuten het schuim volledig ingetrokken. In tegenstelling tot crèmes en zalfjes blijft er geen vettige substantie op de huid achter. De poriën van de huid worden niet met vettigheid verstopt en de tastzin blijft onveranderd. Bovendien kunt u uw handen wassen en desinfecteren zonder dat het Marly Skin laagje in de huid word afgebroken. Na de middag pauze wast u uw handen, maakt ze droog en vetvrij en u wrijft een nieuwe dosis Marly Skin in de huid. U bent dan weer minstens 4 uur beschermd!

Is Marly Skin voordelig?

Op een werkdag van 8 uur gebruikt u Marly Skin 2x. Met 1 flesje Marly Skin kunt u +/- 150 x uw handen insmeren. Marly Skin kost per flesje € 22,50 inclusief 21% BTW. De kosten per dag zijn in dit geval € 0,30 eurocent.

Gebruikt u dus Marly Skin op een werkweek van 5 dagen, 2 x per dag; dan kunt u 15 weken met Marly Skin doen.

Biedt Marly Skin bescherming tegen UV/zon?

De beschermende laag in de huid filtert geen ultraviolet B en is daarom geen vervanging voor zonnebrandcrème. 

Helpt Marly Skin tegen beroepseczeem?

Bij een revalidatieprogramma van kappers met beroepsdermatose kon in één derde van de gevallen de arbeidsgeschiktheid hersteld worden en behouden blijven. Ook bakkers, metselaars, drukkers en mensen die vaak hun handen in het water hebben zijn zeer gebaat bij Marly Skin.

Helpt Marly Skin bij vuiligheid?

Ja, het laagje Marly Skin in de huid voorkomt dat vuil diep in de huid doordringt. Dat geldt voor het vet van de fietsketting, de verfspatten tijdens het klussen of drukinkt. Vuil, vet en inkt gaat er met Marly Skin allemaal veel makkelijker af.

Staat uw vraag er niet tussen?