Vrije tijd

Wat doet Marly Skin:

Met behoud van de normale stroefheid en gevoeligheid van de huid vormt Marly Skin na het opbrengen binnen enkele minuten een onzichtbare laag in de huid. Deze laag beschermt de huid tegen irriterende en agressieve stoffen. Het ademen en transpireren van de huid en de tastzin blijft hetzelfde. Het product laat geen vettigheid achter en is absoluut ongevaarlijk.

Ten opzichte van (minder of niet goed werkende) crèmes is Marly Skin erg goedkoop in gebruik.

 

Marly Skin thuis en vrije tijd:

Er zijn veel voorbeelden waar Marly Skin helpt: bijvoorbeeld eczeem, huidontstekingen en contactallergieën. Marly Skin kan deze problemen oplossen, verminderen of voorkomen. Bleekmiddelen, huishoudelijke reinigingsmiddelen, meststoffen en bestrijdingsmiddelen leiden vaak tot huidirritatie of beschadigingen. Marly Skin helpt de huid te beschermen en deze klachten te voorkomen.

  • Ook bij temperatuur schommelingen bied Marly Skin bescherming bij koude en warme temperaturen.  Vooral in de winter ontstaan droge handen, binnen is het heerlijk warm bij de kachel en buiten is het koud. Door deze temperatuur schommelingen drogen uw handen uit en kunnen er kloven ontstaan. Marly Skin beschermt uw huid hiertegen. Marly Skin kan op elk deel van de huid gebruikt worden.
  • Make-up allergie kan erg vervelend zijn als u make-up nodig heeft tijdens het uitvoeren van uw werk zoals in de theater wereld. Ook in uw vrije tijd kan make-up allergie opspelen, dit kan erg belemmerend zijn. Marly Skin biedt hierbij goede bescherming voor de huid.
  • Marly Skin is een goede huidbescherming bij agressieve en irriterende stoffen.
  • Schoonmaken keert in veel beroepen terug maar ook in de thuissituatie of vrije tijd. Producten die vaak gebruikt worden zijn bleekmiddelen en huishoudelijke reinigingsmiddelen. Deze stoffen leiden vaak tot huidirritatie of beschadiging. Marly Skin beschermt hiertegen bescherming.
  • Er zijn veel voorbeelden waarbij Marly Skin helpt bij o.a. eczeem, huidontstekingen en contactallergieën. Het helpt ze verminderen en/of tegen te gaan.
  • Kleine kinderen kunnen last ervaren van luieruitslag. vaak worden er smeersels op de huid aangebracht welke de huid afsluiten en zo niet het juiste effect behalen. Marly Skin biedt een goede bescherming om deze irritatie te voorkomen en te verhelpen. Doordat Marly Skin zich vormt als een tweede laag kan de huid in tegenstelling tot andere producten gewoon nog door ademen.
  • Bij gebruik van Marly Skin hecht vuil minder goed aan de huid, dit kan ideaal zijn voor de hobby schilder, tuinieren, knutselen of klusser. De smeersels hechten minder goed aan de huid waardoor er geen agressieve stoffen nodig zijn om uw handen schoon te krijgen. Handschoenen werken vaak onprettig of geven een allergische reactie. Marly Skin biedt daarom ook als uitkomt voor de hobbyist.

Let op: als u werkt met bijtende of schadelijke stoffen is een extra handschoen dragen van belang. Dit voor uw eigen veiligheid. Ook in beroepen waar een zichtbare handschoen verplicht is dienen handschoenen gedragen te worden.

Marly Skin heeft dus ook effect als u toch handschoen moet dragen. Marly Skin zorgt er hierbij voor dat uw handen niet uitdrogen of u ongewenste irritatie krijgt door bijvoorbeeld transpiratie of een latex allergie.

 

Zoekt u antwoord op uw vraag?