Aanbieding!

Marly Skin 100 ml. – bundel 3 stuks

 62,50

Marly Skin voor hand- en huidverzorging, de schuim werkt veelzijdig en is niet vet. Het gebruik is eenvoudig en kan worden gebruikt in een groot aantal situaties.

Artikelnummer: MSN300 Categorie:

Beschrijving

Het gebruik van Marly Skin is eenvoudig en kan worden gebruikt in een groot aantal situaties, van werkvloer tot privedomein.

*Marly Skin kan niet gebruikt worden als vervanger van disposable handschoenen.

 

 

Extra informatie

Gewicht 393 g
Werking

Marly Skin is een huidbescherming ter voorkoming van huidirritaties en allergische reacties. Marly Skin is een emulsie, aangebracht in een dun laagje, zet zich bij contact met de huid om en versterkt zo de natuurlijke ‘’barrière’’- functie’. Deze verhoogde bescherming is te danken aan de aanwezigheid van zowel hydrofiele als lipofiele bestanddelen in de emulsie:
– De hydrofiele substanties vermengen zich met de keratine
– het dimethylpolysiloxaan zet zich vast op de lipofiele zones van de hoornlaag
– de stearaten vormen geleidelijk een Kristalijnnetwerk aan de oppervlakte van de huid.

Marly Skin bemoeilijkt op deze manier het indringen van irriterende en vervuilende producten evenals van contactallergenen. Daarentegen laat Marly Skin de gasuitwisseling tussen huid en lucht ongemoeid zodat de waterdamp afgifte nagenoeg onveranderd blijft.

Ingrediënten

Het recept van Marly Skin omvat o.a Stearine, Polypropyleenglycol, Glycerol, Sorbitol en Dimethylpolysiloxan.
Marly Skin is verrijkt met Aloë Vera en vitamine E. De bestanddelen zijn niet toxisch, doen geen kwaad aan je ogen en slijmvliezen. Het kan zonder gevaar worden ingeslikt, maar Marly Skin smaakt niet naar slagroom.