Retourneren

 

Vragen over retourneren van uw bestelling bij Marly Skin? Vind hier alle informatie over retourneren of neem contact op met onze klantenservice.

 

Onderstaand vind u veelgestelde vragen voor het retourneren van uw artikel:

Retourvoorwaarden
  1. Producten mogen enkel geretourneerd worden als de sluitzegel niet verbroken is.
  2. Het artikel dient in de originele verpakking geretourneerd te worden.
  3. Artikelen kunnen geretourneerd worden binnen een periode van 14 dagen na aankoopdatum. Alleen dan zal het volledige aankoopbedrag (m.u.v. de eventuele verzendkosten) teruggestort worden.

Wanneer er een beschadiging is of een defect waardoor het flesje niet meer bruikbaar is, mail dan naar info@nullmarlyskin.nl, met daarbij een foto en een omschrijving van het betreffende artikel. Wanneer blijkt dat er een defect of beschadiging is door verzending, zal de retournering geschieden op kosten van Marly Skin.

Mag ik mijn artikelen retourneren?

Producten mogen enkel geretourneerd worden als de sluitzegel niet verbroken is binnen 14 dagen na aankoopdatum.

Moet ik betalen bij retourneren?

Kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Wanneer blijkt dat er een defect of beschadiging is door verzending, zal de retournering geschieden op kosten van MarlySkin.

Wat is het retouradres?

Na het indienen van uw retour per e-mail bij onze klantenservice ontvangt u vanzelf het juiste retouradres. 

Hoe weet ik of jullie mijn retourzending ontvangen hebben?

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en verwerkt laten wij dit aan u weten. Meestal is dat binnen 5 werkdagen nadat u de artikelen hebt teruggestuurd. We houden u op de hoogte via e-mail. Wanneer uw retour is verwerkt betalen we het aankoopbedrag aan u terug.

Hoe snel word ik terugbetaald na het retourneren?

We betalen u  meteen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen worden binnen 5 dagen nadat u het teruggestuurd heeft verwerkt. Hoe snel het geld daarna op uw rekening staat hangt af van de door u gekozen betaalmethode:

  • iDEAL: binnen 3 werkdagen
  • Op factuur: binnen 5 werkdagen.

Heeft u vragen over het retourneren van uw artikel?